Airport Transfers

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België met ongeveer 25 miljoen passagiers op jaarbasis. De gunstige ligging en vele bestemmingen maken Zaventem een veelzijdig vliegveld met talrijke mogelijkheden. Om van en naar Brussel Airport te geraken bieden we bij Luchthavenvervoer Zaventem niet alleen de meest praktische oplossing, we zorgen ook voor een VIP behandeling zodat u optimaal kunt genieten van professioneel privé taxivervoer. Daarbij beperken we ons niet tot Brussel, onze taxichauffeurs rijden zowel nationaal als internationaal. Wanneer u graag reist in stijl met een onnavolgbare service staat Luchthavenvervoer Zaventem altijd voor u klaar!

VIP Luchthavenvervoer Zaventem

Een reis is al vermoeiend genoeg, u heeft vast wel een moment rust verdiend. Dan heeft u behoefte aan de dienstverlening van Luchthavenvervoer Zaventem. Wij brengen u en uw relaties niet alleen van en naar Brussels Airport, we gaan voor elke cliënt een stap verder. Meerdere stappen zelfs, vanaf het moment dat u onze professionele chauffeur zul ontmoeten, tot aan de eindbestemming kunt u rekenen op Business Class privé vervoer, en dat voor Economy prijzen!

Verder dan Brussel Airport

Brussel is een prachtige stad, en Zaventem is een mooi vliegveld, toch gaan we verder dan de stadsgrenzen. Onze VIP diensten reiken tot buiten België, we kunnen ook rijden naar bestemmingen in Nederland en Duitsland. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze VIP diensten wanneer uw vliegtuig landt of vertrekt vanuit Charleroi, of andere nationale en ook internationale luchthavens.

Een korte rit, of de hele dag op pad

Laat Luchthavenvervoer Zaventem u van het hotel naar Brussel Airport brengen, of op kantoor afzetten. Liever een volledige VIP service? Dan kunt u gebruiken maken van onze scherpe uurtarieven, onze taxi chauffeur zal dan bij u blijven zolang dat gewenst is. Bijvoorbeeld wanneer uzelf of een gezelschap een aantal verschillende locaties moet bezoeken. Zo hoeft u niet steeds een nieuwe rit te regelen, dat is echt de VIP ervaring die het verschil maakt!

Voordelen van Luchthavenvervoer Zaventem

Kies voor de beste taxiservice in Brussel en omgeving en geniet van deze voordelen:

  • Bij ons krijgt elke cliënt een VIP behandeling.
  • Voor individueel vervoer en ook groepsvervoer.
  • Zowel korte ritten als vervoer op basis van uurtarief.
  • Scherpe tarieven zonder verborgen kosten.
  • Eenvoudig reserveren met een offerte op maat.
  • Professionele chauffeurs met representatief voorkomen.
  • Luxe voertuigen en een modern wagenpark.

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now