Limousine service

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now

Niet elke auto is hetzelfde. Naast merk, model en kleur zijn er nog vele andere factoren waarin een voertuig zich kan onderscheiden. Bij taxivervoer spelen er specifieke kenmerken een rol, bij een VIP taxi ligt de lat nog hoger. Met onze limousine service geniet u van moderne wagens die perfect onderhouden worden, en alle luxe en comfort biedt die past bij een VIP ervaring. Uiteraard wordt elke limousine bestuurd door een professionele taxichauffeur die elke passagier op een passende wijze zal behandelen.

Op zoek naar een professionele VIP limousine service voor zowel private als business vervoer? Neem dan direct contact met ons op.

VIP vervoer met limousine service

We leggen graag onze cliënten in de watten, een mooi voertuig hoort daarbij. Daarom beschikken we over een breed assortiment aan limousines voor diverse toepassingen. Zo kunnen we niet alleen uitstekend individuele passagiers vervoeren, het is tevens mogelijk om groepen in luxe taxibussen te vervoeren. Al onze limousines zijn uitgerust met de moderne faciliteiten die men in een moderne wagen mag verwachten. Wanneer u speciale wensen heeft kunt u dit bij de boeking doorgeven.

De service gaat verder dan de auto

Uiteindelijk is een limousine een middel om een doel te bereiken, in het geval van onze limousine service is dat het vervoer van onze passagiers. En daarbij bieden we een compleet dienstenaanbod met maatwerk oplossingen waaronder:

  • Efficiënt luchthavenvervoer van en naar de grote en kleine luchthavens in België, Nederland en Duitsland.
  • Compleet verzorgde dagtrips op basis van een vast programma voor zakelijke relaties of andere contacten.
  • Taxivervoer met tussenstops bij meerdere opeenvolgende afspraken en bestemmingen.
  • Pick-up en drop-off service met aanvullende diensten zoals naambordje bij aankomst en vervoer van bagage.
  • Maatwerk oplossingen voor specifieke wensen op basis van transparante tarieven.

 

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now