VIP Taxi Driver

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now

Hoe reist u van A naar B? Rijdt u zelf met een huurauto, maakt u gebruik van het openbaar vervoer of vindt u het heerlijk om de wind door uw haren te laten waaien op een fiets? Met een VIP chauffeur hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer, u kunt gerust achterover leunen met de zekerheid dat u op tijd zult arriveren, en op een veilige wijze. Onze VIP chauffeurs bieden een dienstverlening op maat, voor ons team is elke cliënt een Very Important Person.

Boek direct een VIP chauffeur voor uzelf of uw contacten. Neem contact op met de medewerkers van onze servicebalie.

In stijl reizen met een VIP chauffeur

Na een lange reis met het vliegtuig komt u moe aan op het vliegveld. Dan is het prettig dat er een VIP chauffeur voor u klaar staat, met een naambord en uw koffers paraat. Vanaf het moment van de ontmoeting tot aan het afscheid kunt u rekenen op een begeleider die verder gaat dan rijden in een taxi. Een VIP chauffeur is meer een persoonlijk assistent, die rekening houdt met uw wensen en behoeften.

Taxi voor bedrijven en particulieren

Arriveert u via een privé jet en wilt u zich nergens zorgen over maken? Dan heeft u behoefte aan een VIP chauffeur. Komt er een groep belangrijke klanten vanuit het buitenland op bezoek? Stel ze op hun gemak met professioneel personenvervoer door onze VIP chauffeurs. Voor zowel individuele passagiers als groepen bieden wij de juiste oplossing.

Met VIP service komt u niets tekort

Elke persoon die instapt bij onze VIP chauffeur zal zich direct op zijn of haar gemak voelen. De representatieve uitstraling van zowel de taxichauffeur als het voertuig is direct zichtbaar. Al onze chauffeurs hebben een ruime ervaring opgedaan, en zijn uitvoerig getraind om privé vervoer naar een hoger niveau te brengen. Een feilloos gevoel voor timing mag daarbij niet ontbreken, zo brengen we u op tijd naar elke bestemming, uiteraard op basis van veilig rijgedrag zodat u zich kunt ontspannen. Of werken vanaf de achterbank, dat is uiteraard ook mogelijk. Met een hapje of drankje erbij komt u niets tekort.

Taxi service waar en wanneer u dat wilt

Waarom kiezen voor een VIP chauffeur?

  • Snel vervoer naar een groot aantal bestemmingen in binnen- en buitenland.
  • Van een korte rit tot een fulltime persoonlijke begeleiding op basis van transparante tarieven.
  • Representatieve VIP chauffeurs die rekening houden met uw persoonlijke wensen.
  • Een modern wagenpark met uitstekend onderhouden voertuigen.
  • Geniet zelf, of ontvang VIP’s op basis van een First Class dienstverlening.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw eigen VIP chauffeur. Daar komt u verder mee!

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now