VIP Transport

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now

Er zijn verschillende manieren om op uw bestemming te geraken. Niet elke methode is even aangenaam. Wanneer u wilt reizen op basis van het hoogste comfort en de beste service bent u bij VIP Taxi aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige vervoersbehoeften tot in de kleinste details. We bieden onze diensten aan voor zowel zakelijke cliënten als voor private taxi passagiers. Naast individueel vervoer kunnen we ook groepen in stijl vervoeren. Als VIP vervoer zijn we dé oplossing voor privé vervoer in regio Antwerpen, maar ons werkgebied reikt veel verder. Voor ritten en rond Brussel, Gent, geheel België en ook Nederland en Duitsland kan VIP Taxi alle taxi diensten leveren waar u behoefte aan heeft.

Zoek niet verder, neem direct contact op met onze medewerkers van VIP Taxi voor meer informatie.

VIP Taxi vervoer voor business en corporate

Wanneer u zelf comfortabel wilt reizen, uw werknemers goed wilt verzorgen, of uw klanten in de watten wilt leggen, met ons VIP taxivervoer hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bijvoorbeeld ons luchthavenvervoer, we kunnen passagiers ophalen en brengen van en naar alle vliegvelden in de regio waaronder Brussel Airport Zaventem en Charleroi. Heeft u speciale wensen? Geef het door aan onze staf en we houden daar rekening mee. We denken ook met u mee om de meest optimale ervaring te bieden voor al onze cliënten.

VIP vervoer voor particulieren

Arriveert u alleen of in gezelschap met een privéjet op de luchthaven? Of wilt u een dagtrip maken met een groep? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar VIP Taxi een oplossing op maat voor kan bieden. Bezoek een theater, ga shoppen op de populaire hotspots en geniet van een heerlijk diner in Antwerpen of een andere prachtige locatie in de regio. Onze professionele chauffeurs zullen u halen, brengen en op u wachten, we nemen alle zorgen van reizen weg. Van de vroege ochtend tot in de late uurtjes, van ontbijt tot aan een party in de nacht, onze taxichauffeurs staan voor u klaar!

Comfort kan ook betaalbaar zijn

Onze representatieve chauffeurs hebben allen een ruime ervaring met privé personenvervoer, en maken gebruiken van nieuwe voertuigen die nauwlettend worden onderhouden. Zo kunnen we bij VIP Taxi vervoer garanderen dat elke rit comfortabel verloopt, met de service die u bij een VIP behandeling mag verwachten. Toch kunnen we onze tarieven scherp houden, op basis van transparante offertes zonder verrassingen.

Meer weten over VIP Taxi? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competative price just for you!
Reserve Now