VIP Taxi Belgium

VIP Taxi Belgium

Heen en weer reizen is niet altijd aangenaam. Het kan vermoeiend en frustrerend zijn, daarom is het prettig wanneer er iemand voor u klaar staat bij de luchthaven om u op te halen. Een professional die de koffers kan dragen en aanvoelt waar de passagier behoefte aan heeft. Met onze VIP taxi diensten bieden we een superieure service aan de zakelijke markt en privé personen, op basis van maatwerk oplossingen. Onze chauffeurs kunnen u, en uw gasten de hele dag begeleiden.

Informeer naar onze VIP taxi diensten en maatwerk oplossingen voor privé vervoer.

Een chauffeur die voor u klaar staat

Bij VIP Taxi werken we alleen met professionele taxichauffeurs die feilloos aanvoelen waar de cliënt behoefte aan heeft. De chauffeur kan de hele dag bij de passagier blijven, en deze naar diverse locaties brengen. Zo hoeft u niet steeds te bellen, of te wachten op uw vervoer. Moet u op tijd voor een meeting zijn? Onze chauffeur zorgt ervoor dat u tijdig zult arriveren. Wilt u even ontspannen? Dan brengt onze VIP taxi u naar een expo, een winkelcentrum om te shoppen of naar een wellness center voor een heerlijke massage. Onze taxichauffeurs luisteren niet alleen naar uw persoonlijke wensen, ze kunnen zelf ook proactief meedenken om alle zorgen weg te nemen.

Modern wagenpark bij VIP Taxi

U wilt uiteraard comfortabel rijden, daarom maken wij bij VIP Taxi gebruik van nieuwe wagens die er representatief uitzien en uitstekend worden onderhouden. Daarmee kunt u in stijl rijden, en veilig. Mocht u een groep mensen ontvangen, bijvoorbeeld klanten of andere VIP gasten, dan kunnen we ook luxe taxibussen verzorgen met alle voorzieningen die u wenst. Onze taxichauffeurs kunnen u en uw relaties ophalen op het vliegveld, met gepersonaliseerde naambordjes, bagageservice en verdere begeleiding. Arriveren uw klanten met een privéjet? Geen probleem, onze representatieve werknemers staan klaar om de reizigers direct na aankomst in de watten te leggen.

Direct een taxi reserveren?

Wij zorgen voor een eerlijke prijs en de hoogste service.
Reserveer Nu

(Trouw) Evenementen

VIP Taxi bied uitmuntende limousine services in België. Wij bieden service van a tot z en zijn al door vele andere belangrijke mensen gekozen. Wij kunnen premium services bieden naar het vliegveldm trouwerijen, evenementen enz.

Luchthaven Service

VIP Taxi Belgium heeft VIP limousine vervoer van en naar alle grote Belgische luchthavens. Wij kunnen zelfs uw klanten oppikken wanneer ze uit hun prive vliegtuig uitstappen en vervoeren ze vervolgens in stijl.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer op maat voor u en uw klanten. Met de limo services van VIP Taxi Belgium heeft u altijd perfect verzorgd vervoer waar u maar wilt.

Onze Services

Bekijk al onze services
Lees meer